Снимка: VIP Brother
fallback

Влади Въргала бе унизен от продуцентите на VIP Brother, след като излъчиха кадри с клозетен мирис.

Всичко започна с възлагането на новата мисия, която изправи съквартирантите срещу техните фобии. И докато поспаливците Аръков и Кучкова бяха поставени в стая с часовници, а Воче и Кали в миризлива и мръсна кабина, на Въргала му се наложи да се черви.

На Влади му бе показан пред всички съквартиранти запис от разговор между Кали и Камелия Воче, които коментираха хигиената му, колко се къпе, колко му е мазна косата, колко дни имал разстройство и как опикавал тоалетната.

Унижението стана пълно, след като неговата мисия се оказа да не се къпе до второ нареждане, а останалите трябваше да му дават съвети за хигиена.

Видеото отключи агресията на Въргала срещу Кали и най-вече срещу Воче, която застана зад думите си и го нарече "миризливец", както и че бил "мас и лой".

Той, от своя страна, я нападна с епитети като "мерзка", "долна", "жалка" и допълни, че изказванията, че не се къпе са чиста лъжа.

Актьорът получи подкрепа от повечето участници, а Вулева заяви, че хигиената на общуване на Камелия е много по-гнусна дори от най-мръсния човек.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

80

vaizo

преди 9 години

ако тези които населяват къщата са ВИП то аз съм Ален Делон...тази година участниците във формата са ПОМИЯЯЯЯ.........с такива тази страна няма оправяне...само ПИНОЧЕТ му е майката...

79

Анонимен

преди 9 години

Предполагам фобията на Албена е домакинстване, дрънкане на тенджери, тичане с метла и ***, почистване на тоалетната - такъв ужас, толкова пошло. Предлагам да я подложат на домакинстване на 14 човека (чистене и готвене) за около 3 дни.

78

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 9 години

Самото предаване, неговите организатори и зрителите му се нуждаят от яко хигиенизиране, че такава помия много рядко може да се срещне, дори по родните ни телевизионни канали. Трябва яко да се търка тази кир, до цялостно премахване на лекето, наименован "Вип брадър".

fallback